top of page

Coaching

Genfind din hverdagslykke

 Individuel coaching er for dig der ønsker at blive bevidst om dine ressourcer og evner, så du (igen) kommer til at stå stærkt i dig selv. Jeg støtter og hjælper dig til at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker. Med positiv psykologi fokusere jeg på hvordan du optimere dit liv så du kommer i balance med dine værdier, trives og fungere på bedste vis. Målet er størst mulig glæde og et positivt liv. 

Hvad er coaching?

Coaching er for alle, ligegyldig hvor små eller store dine udfordringer er. 

Det kan være du har en følelse af mellemfornøjethed, gerne vil ændre noget eller udvikle dig, men ikke helt ved hvordan. Her kan coaching være en støtte, når du tager skridtet ud i det ukendte. Det er vigtigt at huske, at coaching bruges i forbindelse med ønsket om at skabe positive forandringer i dit liv. Coaching handler om at jeg hjælper dig med at bryde negative tanke- og handlemønster, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye motiverende og positive alternativer. 

Coaching er en samtaleform, hvor vi i fællesskab arbejder hen mod et mål som du definere. Måske ændre målet sig i løbet af forløbet, men det er op til dig at udtrykke hvad der er det rigtige for dig. Jeg guider dig igennem samtalen ved at stille spørgsmål, og du reflektere og finder svar. Mit mål er at motivere, udfordre og støtte dig igennem din udvikling. I mine samtaler har jeg fokus på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at du, som klient, får mulighed for at møde dig selv med venlighed og nysgerrighed, hvor der er plads til løbende udvikling.

Hvornår skal du vælge coaching? 

Motivation

Hvis du søger  motivation til, hvordan du bedst kommer videre. Det kan være hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig eller hvis du føler du er kørt fast. 

Personlig udvikling

Hvis du har et brandende ønske om personlig udvikling enten i privatlivet eller karrieremæssigt.

Kropslig ubalance

Hvis du mærker en ubalance i din krop i form af spændinger, uro og smerter. Ønsker at skabe en centrering og finde forståelse for hvad din krop signalere eller forbedre din søvn. 

PRIS OG VARIGHED:

1:1 coachsessions finde sted i mit hjemmekontor i Skægkær lidt nord for Silkeborg. Fra Silkeborg centrum går bus 31, 32 og 60 herud. Der ud over er der parkeringsmulighed uden for døren på en rolig vej. Ønsker du online session via zoom kan dette finde sted. Kontakt mig da gerne på mail Louise@livsstildinmentalesundhed.com

 

15minutters introkonsultation: Gratis 

1. coachsession af 90 minutters varighed: 795kr,- 

2. og øvrige coachsessions á 60minutters varighed: 795kr,- 

Coachingforløb á 3 sessions: 2.000kr,- 

Jeanette

"Jeg fik gode snakke og øvelser som hjalp mig med at tænke mere positivt, både om livet generelt og min krop. Og så arbejdede vi med min vejrtrækning, som jeg har brugt godt efterfølgende. Alle råd og øvelser har været lette at huske (det meste af tiden) efter sessionen".

Sahra

"1000 tak til Louise for at have hjulpet mig med at blive mere klog på, hvad jeg vil med mit fremtidige arbejdsliv og hvilken vision, og mål der skal til. Jeg havde svært ved selv at finde hoved og hale i det hele. Men efter 3 gange, hvor jeg ævlede løs i øst og vest, formåede hun via hendes lyttende og spørgende tilgang, at finde frem til, hvad jeg selv havde svært ved. Så endnu engang tak til dig Louise, for at have hjulpet mig på vej, på den mest effektive, tålmodige og professionelle måde".

Anbefalinger

bottom of page