top of page

Privat

Bevidst hjælp til et meningsfuldt liv

 Individuel coaching er for dig der ønsker et liv, der er værd at leve. Du bliver bevidst om dine handlinger, ressourcer, mønstre og evner, så du (igen) kommer til at stå stærkt i dig selv. Jeg støtter og hjælper dig til at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker. Med positiv psykologi fokusere jeg på hvordan du optimere dit levede liv så du kommer i balance med dine værdier, trives og kommer til at fungere på bedste vis. Positiv psykologi er en nyere gren inden for psykologien, hvor fokus ligger på, hvordan man trives og fungere godt i hverdagen. Derved kan tilgangen både bruges til at forebygge problemer og til at gøre hverdagen mere interessant. Målet søsætter vi med fokus på størst mulig glæde og et positivt liv, men det endelig resultat mærker du selv. Mærker du et kald, så book din tid allerede nu. 

jobsamtale

Enkelt session

Ved booking af en session berører vi det som du står over for i øjeblikket. Jeg hjælper dig med nye perspektiver på situationen og sammen kigger vi på hvad der kan være meningsfuldt for dig på sigt. 

terapisession

Forløb 

Ved et 8-ugers forløb med en opfølgende samtale går vi i dybden med iboende overbevisninger, mønstre og blokeringer. Jeg stiller mig til rådighed med min tværfaglige kompetencer som din sparringspartner

Hvad er coaching?

Coaching er for alle, ligegyldig hvor små eller store dine udfordringer er. Det kan være du har en følelse af mellemfornøjethed, oplever "forbudte" følelser, gerne vil ændre noget eller udvikle dig, men ikke helt ved hvordan. Her kan coaching være en støtte, når du tager skridtet ud i det ukendte. Det er vigtigt at huske, at coaching bruges i forbindelse med ønsket om at skabe positive forandringer i dit liv. Coaching handler om at jeg hjælper dig med at bryde negative tanke- og handlemønster, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye motiverende og positive alternativer. 

Coaching er en samtaleform, hvor vi i fællesskab arbejder hen mod et mål som du definere. Måske ændre målet sig i løbet af vores samarbejde, men det er op til dig at udtrykke hvad der er det rigtige for dig. Jeg guider dig igennem samtalen ved at stille spørgsmål, og du reflektere og finder svar. Mit mål er at motivere, udfordre og støtte dig igennem din udvikling. I mine samtaler har jeg fokus på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at du, som klient, får mulighed for at møde dig selv med venlighed og nysgerrighed, hvor der er plads til løbende udvikling.

ABC for mental sundhed

Når vi snakker om at skabe en positiv forandring i det levede liv, så er jeg fan af at starte med de lavthængende frugter. Der er simpelthen ingen grund til at gøre udvikling svære end det reelt set er. Derfor er jeg stor fan af at anvende ABC inden for mental sundhed. I  korte træk går det ud på at sikre at følgende er integreret i dit levede liv på bedst mulig måde: 

Act: Gøre noget aktivt. Når vi bruger vores krop fysisk udskilles der endorfiner til hjernen og det mærker vi i vores belønningssystem. Fysisk aktivitet dækker over ethvert muskelarbejde, der øger energiomsætningen over hvile-niveau. Fysisk aktivitet har flere sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende effekter. Selv fysisk aktivitet med lav til moderat intensitet, uden effekt på kredsløbskonditionen, har stor indvirkning på helbredet. Derfor er det vigtigt at være fysisk aktiv. Om det er at spille bold med ungerne, støvsuge gulvet der hjemme eller dyrke badminton med arbejdskollegaerne er helt op til dig, bare du gør det. 

 

Belong: Gør nogen sammen. I relationen med andre øver vi menneskelige egenskaber, men vi skaber også bånd mellem mennesker. Når vi har et tilhørelsesforhold skaber det en følelse af, at høre til, være ønsket og besidde en funktion/evne der kan være til glæde og gavn for andre. Det at være forpligtet til hinanden har vist sig at have en gavnlig oplevet effekt på os. Det bliver ofte lettere at gå en tur eller arbejde frivilligt, fordi dem vi gør det med, er en motivation i sig selv. 

 

Commit: Gør noget meningsfuldt. Når indholdet i vores liv opleves meningsfuldt, så giver vores liv så meget mere mening. For nogen kan det handle om at se på ens livsindhold på en ny måde, og for andre kan dette punkt være det altafgørende for at bryde med ting, som ikke længere er gavnlige for individet. 

Spiller fodbold

Der er mange forskellige måder og niveauer, vi kan handle på. Dog er det væsentligt at vi er bevidst omkring det. Fx ved at gøre noget godt for andre, være med i en madklub, læse en bog, spille et spil, starte en klub, engagere sig i noget man brænder for, være frivillig, gå en tur, snakke med naboen, spille fodbold med vennerne, give tid til ro og fordybelse eller være en del af den lokale idrætsforening. Det handler om at finde ud af, hvad der giver livet mening, glæde og værdi for den enkelte.

ABC for mental sundhed er den første forskningsbaserede indsats, der retter sig mod hele befolkningen – for mental sundhed vedrører os alle.

Så sidder du og tænker, at du er blevet inspireret til at se dit liv i retroperspektiv for at finde stederne der kan finpudses, så vil jeg ønsker dig alt mulig pøj pøj. Og hvis du føler du godt kunne bruge en sparringspartner der kan følger dig sikkert til din kommende destination. Da vil jeg opfordre dig til at booke en uforpligtende intro-samtale, hvor vi kigger på din case og forholder os til en konkret problemstilling, hvorefter vi afslutter med at ligge en plan for hvordan du bedst kommer videre. 

Motivation

Hvis du søger  motivation til, hvordan du bedst kommer videre. Det kan være hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig eller hvis du føler du er kørt fast. 

Personlig udvikling

Hvis du har et brandende ønske om personlig udvikling enten i privatlivet eller karrieremæssigt.

Kropslig ubalance

Hvis du mærker en ubalance i din krop i form af spændinger, uro og smerter. Ønsker at skabe en centrering og finde forståelse for hvad din krop signalere eller forbedre din søvn. 

Lets shine together

Et meningsfuldt fællesskab 

Jeg etablerede i december 2022 kvindenetværket `Lets shine together´ som har tilhørsforhold i Silkeborg. Her facilitere jeg inspirerende fyraftensmøder og lady lunch med henblik på at styrke fællesskabet. Netværket er for alle interesserede kvinder, med tilhørsforhold til Silkeborg, som finder det meningsfuldt og har lyst til at være med. Her benytter vi diversiteten til at at lade os inspirere og lære af hinanden igennem indslag på vores månedlige fyraftensmøder. Punkterne i ABC for mental sundhed er fundamentet for fællesskabet. 

 

Styrke mental sundhed hos kvinder

Formålet med netværket er at øge trivsel og mental sundhed blandt kvinder. Dette fokus kom til mig efter at have haft særlig mange kvinder til samtale, hvor jeg kunne se at flere manglede et meningsfuld fællesskab. Derfor skal formålet også bakke op omkring nye samt allerede etablerede tiltag via omtale og benyttelse. 

 

Hvis du er blevet nysgerrig må du meget gerne følge med i vores Facebookgruppe.

Mental mini-detox

Afslappelse

5-punkts akupunktur

Hvorfor anvende 5-punkts akupunktur

  • 5-punkts akupunktur er kort fortalt en behandling der hjælper kroppen til at regulere immunforsvaret, hormoner, stress og søvn. Helt ufarligt.

  • 5-punkts akupunktur virker ved at stimulere belønningssystemet. Akupunkturen udløser endofiner i kroppen og påvirker nervesystemet, hvilket giver den afslappende og stabiliserende effekt.

  • 5-punkts akupunktur er bivirkningsfrit og tilfører ikke noget til kroppen, men hjælper derimod kroppen til at reetablere sig selv og skabe balance. Selv om 5-punkts akupunktur har en øjeblikkelig virkning, virker behandlingen bedst ved regelmæssige og længerevarende forløb.

​​

Skab balance i dit nervesystem

Sideløbende med din personlige udvikling gennem livet vil jeg anbefale 5-punkts akupunktur, også kendt som NADA behandling. Jeg er nemlig holistisk tænkende og tænker derfor på de forskellige facetter af dig, der trænger til omsorg og kærlighed, og her kan 5-punkts behandlingen noget helt særligt. Behandlingen fungere som et supplerende recovery- eller empowerment program. Metoden støtter personlig udvikling og fremmer brugen af egne ressourcer.

Ved 5-punkts akupunktur sætter jeg fem sterile engangsnåle i hvert af dine øre. Du vil mærke en lille prik når nålene sættes i, men det forsvinder hurtigt igen. Nålene skal gerne side i ørene i 45minutter, og for at opnå bedst mulig effekt, bør du side roligt og afslappende. Behandlingen er som udgangspunkt en nonverbal tilgang, hvorfor dialogen begrænses, og du som bruger får lov at slappe af.

Du kan book tid og se priser her

bottom of page