top of page

FOREDRAG

En mundtlig præsentation 

Foredrag der inspirere. For dig der motiveres ved at lytte, se og mærke energien i et fora hvor alle er interesseret i hvordan vi som mennesker er og udvikler os. Jeg afholder selv løbende foredrag og tager ud til bookinger.  

Kommende foredrag:

Fra sårbar til væredygtig - et bæredygtigt liv

D. 27. sep. 2022 kl. 19 - 20:30

Medborgerhuset, sal 1, 8600 Silkeborg

DKK 150,00 

Coach og supervisor Louise Haun Isager Christiansen sætter ved dette foredrag fokus på betydningen af mental sundhed.

Vi bliver i dagens Danmark konstant bombarderet med faretruende tal om stress og mistrivsel, og aldrig før har det været så alment at være udbrændt. Men hvad er årsagen bag? Meget tyder på samfundets pres og for høje egne forventninger, men er det nok til at skabe den øget sårbarhed på landsplan? Louise påpeger i dette foredrag hvordan vi kan få vendt den kritiske statistik ved at tage ansvar og deltage væredygtigt. Dette bliver omdrejningspunktet for at vi får skabt et bæredygtigt liv for os selv og hinanden.

BOOKING:

For mig er det vigtigt at et foredrag inspirere, er skarpt og inkluderende. Ved at anvende egne oplevelser og erfaringer hiver jeg faglig viden ned på en niveau hvor alle kan være med. 

Jeg elsker at inspirere til hvordan vi skaber et liv med dybfølt glæde. Særligt i vores samfund hvor meget bære præg af ideal-kulturen, finder jeg det værende yderst vigtigt at provokere lidt, så vi kommer ned under alle lagende og igen snakker om værdier. Det er nemlig fuldt ud muligt at skabe gode resultater i livet og karrieren, og samtidig mærke efter og være tro over for sig selv. Derfor er min drøm at være et modtræk, som ærligt snakker om vigtigheden i at få mere kvalitet ind i livet. 

Jeg dykker ned i emner som grundlykke, livskvalitet, balance, personlig udvikling, værdier, nærvær og sameksistens. Og måske tilpasser jeg lidt efter målgruppen, men jeg arbejder altid med opadgående energi og alt det hjertevarme og motiverende. 

Et samarbejde

Hvis du sidder med en følelse af, at jeg måske passer ind til din begivenhed, så kontakt mig gerne til en uforpligtende snak. Sammen kan vi spore os ind på hvad den røde tråd kunne være, og om vi finder det værende et match. 

Kontakt

Tlf. 60 51 54 06 

Mail Louise@livsstildinmentalesundhed.com 

bottom of page