top of page

Kurser 

Nye indsigter til din bevidsthed

Mærker du en lyst til at arbejde med dig selv, så vil et af mine kurser måske være det rette for dig. De er alle formet til at inspirere, støtte og udvikle dig, men inden for hver deres område. Som altid ligger fokus på dit levede liv, og dermed også på hvad der er meningsfuldt for dig. Nogen af kurserne er med fysisk deltagelse og de øvrige foregår online. Du kan læse om alle kurserne her under, samt min vision med kurserne der er målrettet til dig. 

Et skub til udvikling

Hvordan vil du leve? 

I vores ideal-kultur er det blevet normen at vores sociale-medie-liv skal glorificeres imens vi føler os privilegeret over at have den nye iPhone og en fuldautomatiseret kaffemaskine (der selvfølgelig er koblet på wi-fi) imens vi skamroser vores evne til en løbetur på trods af den manglende tid. ​Jeg møder mange der på den måde har alt på tjeklisten, men som dybest set ikke mærker lykken. De er bundet til et job og en hverdag, som suger energien og gejsten fra dem. 

 

Min vision er at hjælpe folk til at udleve deres fulde potentiale

Personligt har jeg lært, at det største privilegie jeg har er at være tilstede i nuet. Jeg har brugt mange år på at frygte at min fremtid ikke ville gå som planlagt, og sandheden blev, at intet gik som ventet. Om det er skæbnen, tankens kræft eller noget 3. må for nu være uvis, men vejen hertil har lært mig at jeg ikke vil gå glip af livets små glæder og hverdagslykken som blomstre i fuld flor, hvis bare vi retter fokus derpå. 

Det arbejde der ligger i at rykke dig væk fra det ydre forventningspres og i stedet lade dig finde roen i dine indre værdier, så du (igen) lever et liv ud fra dit fulde potentiale og med det indhold der gør dig oprigtig glad. Det er min vision, og hver af de ovenstående kurser er nøje tilrettelagt efter netop dette. Du kan betragte dem som kærlige skub til udvikling. Men husk, udvikling er svært. Det er hårdt at gøre nogen nyt eller ændre en vane. Så vær kærlig ved dig selv i processen. 

Sov godt

5.000kr, -

For dig der søger gode og enkelte redskab til at optimere din søvn. På dette 8-ugers forløb kigger vi specifikt på dig og skræddersyr forløbet til din situation - ligegyldig om du har problemer med søvnmængde, kvaliteten eller blot ønsker at optimere effekten med et "sundhedstjek". Du får 8x online samtale og adgang til mit 100% online kursus GODNAT og en opfølgende samtale. 

Bevidsthed

1.500kr, -

For dig der ønsker et 100% online selvstudie i personlig udvikling med udgangspunkt i ABC for mental sundhed og en introduktion til skyggearbejde. Kurset får du adgang til straks efter købet og kræver kun internetforbindelse. Du kan tilgå kurset når det passer dig, hvorfor du kan gennemfører de 5 moduler i dit eget tempo. Hvert modul inkludere video, lydfil, tekst og opgaver. 

Selvindsigt

3.500kr, -

For dig der gerne vil arbejde intenst med personlig udvikling i 7 uger med online fremmøde. Kurset giver dig selvindsigt, så du opnår øget forståelse for dig selv og dit levede liv. Du får enkle redskaber til at værne om dig og motivation dig til at leve i harmoni med det der betyder mest for dig. Kurset byder på 15 timer undervisning, opgaver og efterfølgende vil der blive tilsendt kursusbevis. 

Skyggesider

1.000kr, -

For dig der ønsker at arbejde intensivt med din bevidstheds på en endags workshop hvor vi kigger på vores skyggesidder og arbejder med integration heraf. Skyggerne giver os en klarhed af hvem vi er og vores handlemønster. Der ligger en stor gave (selvforståelse) i at arbejde med sine skygger, da det kan frigøre ubevidste begrænsninger og skabe plads til øget livskvalitet. 

bottom of page