top of page

Kurser

Hold fokus og find glæde 

Et kursus i personlig udvikling, har til formål at vise nye perspektiver, handle- og tænkemønstre, samt skabe bevidsthed om ressourcer og værdier. Mine kurser giver dig mulighed for at rykke dig som menneske. De vil give dig tiltro om at du besidder evner som er værdifulde, at du opnår optimal glæde ved at rumme hele dig og hvordan din autencitet er styret af din energi. Alle kurser giver indsigt i hvordan vores adfærd afsløre vores følelser, hvordan vi ved at kigge på vores livsstil kan tage styringen og skabe et liv der giver os kronisk smil på læben. 

Personlig udvikling

På kurserne i selvudvikling får du en enestående øjenåbner i forhold til dine værdier, grænser og dit fulde potentiale. Som menneske vil du opnå en kæmpe fordel ved at gennemfører kurserne, da de vil gøre dig bevidst om dine handlemønstre, evner og ressourcer. Du vil blive motiveret til at mærke efter, lytte til dig selv og forstå dine kerneværdier så du får mere robusthed og overskud. 

klik på nedenstående kurser for at læse mere eller booke din plads. 

Er du i tvivl om hvilket kursus der er det rette for dig, så sidder jeg klar til at vejlede dig på tlf. 60 51 54 06 og mail Louise@livsstildinmentalesundhed.com

SOV GODT

For dig der søger gode og enkelte redskab til at optimere din søvn. På dette 8-ugers forløb kigger vi specifikt på dig og skræddersyr forløbet til din situation - ligegyldig om du har problemer med søvnmængde, kvaliteten eller blot ønsker at optimere effekten med et "sundhedstjek". 

PRIS: 2.995kr

 SKAB BEVIDSTHED

For dig der ønsker et 100% online selvstudie i personlig udvikling. Kurset får du adgang til straks efter købet og kræver kun internetforbindelse. Du kan tilgå kurset når det passer dig, hvorfor du kan gennemfører de 5 moduler i dit eget tempo. Hvert modul inkludere video, tekst og opgaver. 

PRIS: 595kr

SELVINDSIGT

For dig der gerne vil arbejde intenst med personlig udvikling i 6 uger. kurset giver dig mulighed for at forstå dig selv bedre, og motivere dig til at leve et liv i harmoni med dine kerneværdier. Der vil være online undervisning hver  onsdag aften, og selvstudie i den resterende tid. 

PRIS: 3.795kr

KEND DIN SKYGGE

For dig der ønsker at arbejde intensivt på en endags workshop hvor vi kigger på vores skyggesidder og arbejder med integration heraf. Skyggerne giver os en klarhed af hvem vi er og vores handlemønster. Der ligger en stor gave (selvforståelse) i at arbejde med sine skygger

PRIS: 895kr

Gæsteunderviser

 

Er du interesseret i at få mig ud som gæsteunderviser, så tøv ikke med at kontakte mig. Sammen kan vi kigge på mulighederne for at skræddersy et tilbud der passer jer. For uforpligtende samtale kan jeg kontaktes på tlf. 60 51 54 06. 

bottom of page