top of page

Erhverv

Nye indsigter giver hjælp til udfordringer

Med afsæt i et helhedsorienteret fokus, hjælper jeg jer til at se hvor samspillet er udfordret. Mental sundhed på arbejdspladsen er alfa omega for den gode trivsel. Jeg har erfaring med at nye indsigter og det at flytte perspektiv kan være det altafgørende for at I igen får benyttet jeres ressourcer optimalt til glæde og gavn for jer imellem, men også for virksomhedens økonomi og vækst. 

Team Meeting

Kompetenceudvikling 

Har du flyttet dig for nylig? 

Ovenstående er titlen på min workshop der både provokere og inspirere til at kigge ind ad. Med denne workshop lærer jeg jer at se jeres team og situationer fra nye vinkler. Nogen gange kræver det blot at man flyttet sig, for at se og forstå, at ændringen af perspektiv kan gøre en verden til forskel. For når vi ønsker en forandring, gør vi klogt i at starte med os selv. Så denne workshop motivere til at turde ture noget. Jeg taler ind i og understøtter jeres virksomhed, hvor jeg berører emner som: Lyst til forandring. Bruge samtalen til konkret hjælp. Bevidste handlinger og ABC for mental sundhed. 

Udvikling i virksomheder

Når vi skal skabe en forandring, så anvender jeg altid en implementeringsmodel for at visualisere hvad det er vi arbejder med. Jeg holder agendaen igennem vores tid sammen, imens det er jer der skal udfører det reelle arbejde. I får redskaber som vil gøre jer mere rummelige, giver AHA-oplevelser efterfølgende og øvelser på dagen som I vil kunne trække op igen på et efterfølgende møde. 

Når i booker mig ind til at gennemfører denne workshop hos jer, så skal i afsætte minimum 3 timer, hvilket gør det enestående som et formiddagsmøde, hvor i efterfølgende gør klogt i at afvikle frokost sammen, da der sikkert vil være oplevelser i gør klogt i at bearbejde sammen. I vil nemlig blive udfordret på hvorfor I gør, som i gør og hvorfor I oplever gnidninger og lysten til en forandring. 

Jeg forbereder mig altid målrettet, så workshoppen kommer til at passe til jeres virksomhed eller organisation. 

Er I klar til at hører mere, så kontakt mig gerne, så tager vi en snak om mulighederne. 

Stresshåntering

Udfordringer med stress? 

Når I gradvis øger opmærksomheden på trivsel vil stresshåndtering også være et væsentligt emne at berøre. 

Har I et organiseret tilbud? Og har I tjekket at det er brugervenligt og virker efter hensigten? 

Inhousing coaching 

Et brugervenligt tilbud vil være at have mig tilknyttet som inhousing coach. Det betyder jeg kommer fast i jeres virksomhed og både tager samtaler som forebyggende- og afhjælpende indsats mod stress. På den måde møder jeg jer hvor I er, hvilket spare jeg for transport, samt tydeliggøre det jeres fokus på mental trivsel - og at I yder denne medarbejdergode. 

Jeg kommer som ekstern, hvorfor jeg ikke er påvirket af et krydspres, men med den rette faglighed til at kunne lytte, coache og videreformidle, hvis der efterfølgende er behov herfor fx i dialog med HR eller A-kasse. 

Jeg er holistisk tænkende og gør en dyd i at fokusere på at skabe "brugerlethed", og vise flere vinkler og nuancer på det liv og den hverdag der i forvejen leves. Jeg anvender ABC for mental sundhed og hjælper folk med at få et bredere perspektiv og forståelse som skaber en øget motivation og får det meningsfulde til at blomstre frem. 

Vi skræddersyer samarbejdet, så det er meningsfuldt for alle parter. 

Fang mig gerne allerede nu for en uforpligtende samtale.

         Tfl. 60 51 54 06 

         Mail: Louise@livsstildinmentalesundhed.com 

bottom of page