top of page

Foredrag

Mere kvalitet i livet 

For mig er det vigtigt at et foredrag inspirere, er skarpt og inkluderende. Ved at anvende egne oplevelser og erfaringer formidler jeg faglig viden på en måde og et niveau hvor alle kan være med. Jeg dykker ned i emner som grundlykke, livskvalitet, balance, personlig udvikling, værdier, nærvær og sameksistens. Og måske tilpasser jeg lidt efter målgruppen, men jeg arbejder altid med opadgående energi og alt det hjertevarme og motiverende. 

Tilstede i nuet

Jeg elsker at inspirere til hvordan vi skaber et liv med dybfølt glæde. Særligt i vores samfund hvor meget bære præg af ideal-kulturen, finder jeg det værende yderst vigtigt at provokere lidt, så vi kommer ned under alle lagende og igen snakker om værdier. Det er nemlig fuldt ud muligt at skabe gode resultater i livet og karrieren, og samtidig mærke efter og være tro over for sig selv. Derfor er min drøm at være et modtræk, som ærligt snakker om vigtigheden i at få mere kvalitet ind i livet. 

Et samarbejde

Hvis du sidder med en følelse af, at jeg måske passer ind til din begivenhed, så kontakt mig gerne til en uforpligtende snak. Sammen kan vi spore os ind på hvad den røde tråd kunne være, og om vi finder det værende et match. 

Kontakt mig

Tak for det indsendte!

bottom of page