top of page

NADA

Sætter klienten i fokus 

NADA øreakupunktur anvender jeg til recovery og empowerment. 

Det vil sige at du bør betragte NADA som en metode, der hjælper til at stabilisere individet såvel fysisk som mentalt. Når du modtager NADA vil nålene skabe en balance i din krop som kan have  stor gavn i forbindelse med af få kontakt til sig selv og egne ressourcer.

Hvad er NADA?

NADA er ikke behandling mod specifikke diagnoser, men kan bruges i alle situationer hvor en person har brug for stabilitet, øget fokus, bedre stresshåndtering samt håndtering af følelser- og kognitive funktioner. 

NADA øreakupunktur blev i 1974 introduceret som en metode i behandling af afhængighed og abstinenser. I de sidste 40år har metoden bredt sig til en lang række andre områder. NADA anvendes i dag til en bred vifte af tilstande fra eksempelvis stress, psykiske og følelsesmæssige problemer, personlig udvikling og i forbindelse med smertebehandling. 

NADA øreakupunktur er et non-verbalt standardprogram, hvor du som klient får 5 nåle i fem specifikke punkter i ørene. Disse sidder du med i 45 minutter i rolige omgivelser. Hos mig vil behandlingen finde sted i mit hjemmekontor lidt nord for Silkeborg, hvor stearinlys vil være med til at skaber en hyggelig atmosfære samt vil du blive budt på NADA te som har en beroligende effekt. 

NADA behandlinger arbejder med nervesystemet, og allerede efter 10-15minutter vil den umiddelbare effekt indtræde. Som klient vil du opleve at din krop falder til ro og du vil føle dig afslappet. Den optimale mængde af behandlinger afhænger af formålet. Ligeledes kan NADA behandlinger have gavnlig effekt som supplement til samtalebehandling. Hvis du gerne vil afprøve dette kan du bestille NADA før eller efter din coaching samtale. Du er også altid velkommen til at kontakte mig på mail Louise@livsstildinmentalesundhed.com ved spørgsmål. 

PRISEr:

1 behandling: 150kr,- 

5-turs klippekort: 600kr,- 

10-turs klippekort: 1.000kr,- 

20-turs klippekort: 1.800kr,- 

Sidsel, 13år 

"Da jeg fik NADA var jeg først lidt nervøs, men det viste sig at være det hele værd. Normalt har jeg tit hovedpine, og tænker meget over tingene, men efter jeg fik NADA kunne jeg meget bedre slappe af og mærke min krop. Jeg følte mig mere frisk og tilstede". 

Anders, 42år

"Jeg har fået NADA flere gange, og oplever den samme beroligende effekt hver gang. Det er som om at de 45minutter med nålene i stopper den uro jeg ellers har tendens til at have i mine ben, samt føler jeg en stabilisering af mit blodsukker, da jeg ingen udfald har i perioder hvor jeg modtager NADA behandlinger". 

Sofie, 21år

"For mig var NADA en kropsoplevelse jeg ikke har prøvet før. En oplevelse der gjorde mig opmærksom på min krop, og de forskellige facetter af den. Normalt er jeg nok ikke den person der mærker mest efter, men når man sidder der, med nålene i ørene er der ingen vej udenom. Det gav mig en klarhed i hovedet, de kommende dage efter behandlingen".

Anbefalinger:

bottom of page